1 nisan gecesi domatesleri suya koydum, ertesi gün akşamüzeri tam da 24 saat dolmadan direk bardaklara ektim. Domatesi biber patlıcan gibi fazla suda bekletmiyorum, kimisi tahriş oluyor gibi geliyor süre uzayınca, zaten bir kaç günde kılıfı yırtıyorlar.
Kısa bir özet geçelim fikir vermesi açısından; kökler zarar görmesin diye plastik beyaz bardaklarımızı aldık, aslında kağıt aradım ancak çoklu satılan bulamadım, beyaz da olsa nispeten şeffaf oluyor plastik kağıt gibi değil. Diplerini drenaj için matkap ile deldim.
Dibine köklerin sudan zarar görmemesi için hafif gözenekli yapıdaki cüruf ekledim biraz.
Cocopeat ve perlit, orana bakmıyorum pek, perlitler belirgin görünecek şekilde ekliyorum.
Geçen seneden kalma solucan gübresi vardı, kilosu 2.5 tu hala aynı fiyata veriyor bölgemizdeki eleman.
Veee karışım, yeme de yanında yat..
