Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Yarabandi
Evimin yanında yeni bir park yapılıyor. Orada köpeğimi gezdirirken, yeni dikilen ağaçlardan kırılıp atılmış bir dal gordum. Bahçeme götürüp, budaktan üstünü keserle kesip yere diktim. Hatta bahçede bir de ölü fare vardı. Onu da gübre olsun diye dibine gomdum. Onu da defnetmis oldum.  Bu dal hangi ağacın dalı, tutma ihtimali var mı? Boyu 90 cm kadar
|
90 cm boy köksüz çelik için çok uzun. Kökler olmadan üst dalların yaşayabilmesi çok zor. Bence toprak üstü kısmını 25-30 cm den dal makasıyla 45 derece açılı kesip, kesik yeri su kaybı olmasın diye yalıtın. Kalan iki ayrı çeliği de değerlendirin ve tümünü mümkün olduğunca en az iki ay nemli tutun.
Fotoğraf olmadığı için daldan hangi ağaç olduğunu tahmin kehanete girer. Astrolojinin ilgi alanı. ;P Hiç anlamam.
Ölü fare iyi fikir, tutma olasılığı yükselir diye düşünüyorum. Ayrıca fare leşini bu amaçla kullanmayı düşünmekle kalmayıp, kendi bahçenize getirip, defnederek düşüncede bırakmayıp uyguladığınız için kutluyorum. Gerçekten ilginç ve çeliğiniz için destekleyici.
gece
çok yönlü yaşatmaya yönelik geridönüşümünüzden dolayı tebrikler diyen forum kişisi