Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi malina
Böyle bir etkinlikten yararlananların dörtte birinin geri bildirimde bulunmaması önemli bir sorundur.
Yıllardır yapıyoruz, günlerce sürüyor... Şehirlerarası yoldan gelip, yatılı kalıp çalışan var...
Her tohum poşeti en az 5 kez elden geçiyor, her zarf en az 3 kez sayılıyor...
Neymiş, hiç hatasız yapmamız iyi olurmuş
WindWild;
Klavye başında yazdığınız 3-5 cümleye itiraz edildi diye takındığınız tavıra bakın
Ama siz, bu kadar emek harcayan bizlere demekte sakınca görmüyorsunuz... Diğer yazdıklarınıza değinmiyorum bile...
Bu üslupta devam etmemenizi öneririm.
|
Şimdi siz bana "yazdığınız 3-5 cümleye itiraz edildi diye takındığınız tavıra bakın" yazmışsınız. Size göre birinin size "bu zihniyette insanlar oldukça şöyle böyle devam eder.." demesini, bir itiraz cümlesi olarak mı görüyorsunuz?
Ben öyle görmüyorum, size de bu konuda otoritelik yapmanızı tavsiye etmiyorum ama tabi siz bilirsiniz. Size göre itiraz cümlesi olabilir bana göre hakarettir. Bitmiştir. Sizin fikrinize saygı duyuyorum başkalarının fikirlerine saygı duymanızı bekliyorum. Dediğiniz gibi "yazdığım 3-5 cümle yazı" için "zihniyetimin sorgulanması" kimsenin haddine değildir bu forumda. Burada bazıları otoritelik yapma peşinde gibi geldi bana ama sağolun ben almayayım, bitkisel konular dışında ders verme eğilimde yazılar yazılması inanın hiç hoş olmuyor. Size doğrudan bir şey yazmadım "konuyu bu kadar dramatize etmeye gerek yok" derken buraya "tohumlarımı teslim aldım diye yazmayanların tohumlarının çimleneceğine inanmıyorum" yazısına istinaden yazdım. Sizin emekleriniz açısından değil. Anlamadan cevap vermişsiniz ama sağlık olsun. Bu arada malbman adlı üyeye yazdıklarımı da üzerinize alınmışsınız. Sanırım o aileden birisi ama malesef diğer üyeler öyle değil gibi bir algı yaratıyor bu ama çok da önemli değil açıkçası benim için. Buraya sizin hayat felsefelerinizi öğrenmek için üye olmadığımı hatırlatıyor size herhangi bir saygısızlık yaptığımı da düşünmüyor ve yine esenlikler diliyorum
Not: Tohumlarını teslim alanların neden "teslim aldım" yazmadıkları ile ilgili bir kaç fikir beyan etmiştim ve birisi beni kötü bir zihniyet ilan etti. Ayrıca tohumların arsız olduğunu, tohumun, onu yetiştiren kişinin zihniyetini ölçüp ona göre çimlenip çimlenmeyeceğine karar verdiğine dair bir yazıya itiraz ettiğim için yine kötü bir zihniyet ilan edildim. Sonrasında da benim hakkımda " bu kişi kötü zihniyetlidir" yazan bir yazarla tartışmaya girdim. Konunun özeti budur. Yukarıdaki alakasız olumsuz içerikli mesajları okuyup gerilenlere özürlerimi sunuyorum.