Herkese Merhaba,
Geçtiğimiz Cuma günü beni sonsuz derecede mutlu eden Mehtap - Mucip Gürbüz çiftine buradan tekrar teşekkür ediyorum.
O günden beri sürekli bu mutluluğumu sizinle paylaşmak istedim, ama bunun tarifini yapmak benim için o kadar zordu ki, bir türlü nasıl ifade edeceğimi bilemedim.
Perşembe sabahı kalkıp ilk iş agaclar.net'e girdiğimde gördüğüm mesajdan sonraki heyecanımı kelimelerle tarif etmem imkansız. Mehtap Hanım adresimi istemişti

Heyecandan adresimi hatırlamam biraz zaman aldı

Öyle ki sadece mahalle ve sokak adını yazdım, "gerisi neydi, gerisi neydi" diye düşünürken ellerim klavyede titriyor, kalbim heyecandan daha hızlı atıyordu.
Heyecanımın bir kısmı belki gelecek olan mumçiçeği içindi ama beni asıl heyecanlandıran Gürbüz çiftini tanımış olmaktı. Onların böylesine hiçbir karşılık beklemeden, sadece insanları mutlu edebilmek için, hiçbir emeğini esirgememesi inanılmaz bir olaydı benim için. Etrafımızdaki bunca çıkar düşkünü insandan sonra onlar gibi insanlar olduğunu görmek beni son derece heyecanlandırmıştı.
Ertesi gün erkenden kalkıp gelecek olan kargoyu beklemeye başladım. Ve 3'te geldi beklenen "Güzel"

Yanında sürpriz narçiçeğiyle beraber
Tekrar tekrar teşekkür ederim sevgili Gürbüz çifti. Sizi tanımış olmak benim için büyük mutluluk.