Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lotus_1071
...
Sen yetiştiriyomusun_? Onu söyle
fotoğraftaki renkge dikkat et ... gaipten konuşmuyorum ...
Ama tavrını hiç beğenmedim. Ne söliceksen direk söyle ama öyle ''polomiğe girmeyim'' latincesi öle yazılmaz böyle yazılır falan filan diyip. Aklınca, inceden laf sokma. Deli kanlıca ne diceksen de, tartışalım. İyi ozaman,aman biri bana şimdi bi laf sokmasın, bana bulaşmasın korkusuyla herkes sus pus otursun.
Bu işin madem otoritesi'sin insanlara laf sokuşturmak içinmi buradasın_? Ömründe 4 tane tohum çimlendirdim diye, ükelalık yapıp insanları çocuk gibi küçük düşürmeye kalkma. ....
Boşver latincesini neyse ne ben adında değilim. Latincesi Kimseninde umurunda değil.benim yazdığım çok özel bi cins Türkçesi yok. Onun için latincesini yazdım...
..RENK TUTUYOMU_? RENK sen onu söyle..
.....
|
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lotus_1071
... boş olta demişsinya.......SEN İKİNCİSİN ama sende ümitvar.
üçüncüye rast gele.......
Sen benim yazımı ne tarafından okudun anlamadım. İngilizce kadar birazda türkçeye vakit ayırmanı tavsiye ederim ....
.......
Neyse Sıktı artık
.....
|
Lotus_1071 Biz de sizin tavrınızı hiç beğenmedik. Kimse size herhangi birşey ima etmiyor, bu bitkinin latince adını yazan sizsiniz.
Doğru olması da bizim çok umurumuzda. Türkçe adı olmadığına göre latince adı tek ve en gerçek bilimsel dayanaktır. Ayrıca polemik yaratacak bir üslupla yazmamanız gerekir. Diğer üyelerimiz gibi siz de belirli bir üslup dışına çıkamazsınız.
Ayrıca dil konusunda da özen göstermelisiniz.