Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi aziztoprak
Merhabalar. İşlerimin yoğunluğundan etkinlik takvimini kaçırmışım. Halbuki geçen sene edindiğim tohumlardan kendi çapımda üretim yapmış ve dağıtılmak üzere tohum çıkarmıştım hevesle. Sağlık olsun ne diyelim. Ama seneye mümkünse e-posta veya SMS yolu ile etkinlik başlangıcı hatırlatılabilir mi bilmiyorum. Yapılabilirse çok faydalı olur.
Yine de kataloglarda yazdığım listedeki ve diğer elimde kalmış tohumlardan isteyen arkadaşlar olursa kargo ile ödemeli kabul ederlerse göndermeye çalışırım. Veya şöyle yapabilirim. Elimde hazırladığım tohumlardan uygun miktarlarda olacak şekilde tüm çeşitlerden ayrı ayrı poşetlere koyarak birer paket hazırlarım. Artık ne kadar çıkarsa. Bunları lojistik merkezine gönderebilirim ve lojiistik merkezi de her paketten birer tane tüm gönderilere hediye mahiyetinde ekleyebilirler. Tohumların bilgisini de yine katalog sayfasında tanıtabilirim. Lojistik merkezinin vereceği bilgi ve talimata göre hareket edebilirim. Maksadım yetiştirdiğim tohumların yayılması ve çoğalmasıdır.
Herkese bereketli ve sağlıklı bir sezon diliyorum.
|
Etkinlik Eylül ortasından Ocak ortasına kadar (her yılki gibi)
4 ay boyunca devam etti.