View Single Post
Eski 07-01-2020, 16:33   #186
AkisSoftware
Ağaç Dostu

AkisSoftware's Avatar

Giriş Tarihi: 10-08-2017
Geçmiş olsun.

Size bir şey olmasında kendi adıma ben tohum istemem. Yerine gelmeyecek şeylerden birisi sağlıktır. Rabbim muhafaza etsin.

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Üçcin Mesajı Göster
ILGİNÇ BİR OLAY :

Bir iki gün önce evimizin yakınına yıldırım düştü.(komşuların demesine göre odamın tepesine düştüğünü görmüşler sözde, fakat öyle olsaydı tuz buz olurdum muhtemelen).
Apartmanın en üst katındaydık ve binada(tam odamın olduğu yerde) ciddi hasar var.çevredeki bir çok binanın elektrik tesisatı bile zarar görmüş galiba ve aparmanda neredeyse elektronik bütün cihazlar yanmış.

İlginç olan şey ise odamın içi hiç bir şey olmamış gibiydi fakat binanın iç demiri bile kısmen kopup betonuyla birlikde düşmüş,çatıda anten vs.tuz buz olmuş.

Ben bu olayı şuna yordum;tohumlar odamdaydı,acaba buradaki talep sahiblerinin hatrı için mi Allahu teala beni ve tohumları korudu diye aklıma gelmedi değil.

NOT:
Bu mesajı,bir tanıdıktan yazmakdayım,bana whatsap ile ulaşmaya çalışan arkadaşlarım varsa ulaşamayabilirler.Ya normal msj ile ya da site üzerinden ulaşabilirler.

Tohumları nasipse mutlaka usulüne uygun şekilde yöneticiye göndereceğim.o konuda şimdilik bir sorun yok.

AkisSoftware Çevrimdışı   Başa Dön