View Single Post
Eski 07-01-2020, 15:14   #24
SecretGarden..
Ağaç Dostu

SecretGarden..'s Avatar

Giriş Tarihi: 03-01-2020
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Gittiğiniz yerde ahali ile belli bir mesafeyi korumanız elbette çok önemli (ki buna dikkat etmelisiniz). Ancak, yardıma ihtiyacınız olduğunda size gönülden yardım edecek kişilerin de bulunması, oradaki varlığınızın kabul görmesi, bir insan olarak saygı görmeniz çok önemli. Maalesef, köyler bu bakımlardan yeknesak değil.

Gitmeyi düşündüğünüz yere bir çok bakımdan içinizin ısınması, sizi iyi hissettirmesi lazım. Bunun net bir formülasyonu yok. Zamanında biz de arazi ararken, her bakımdan çok iyi bir kaç arazinin ortasına dikilip ne hissettiğimizi dinleyip, yeterince iyi hissetmediğimiz için elediğimiz olmuştu.

evet aynen işte bu dıyebılecegım an işte o yer dogru yerdır..katılıyorum..
ılk kasaba köy **** gırdıgım cya ıcmeye oturdugum anda ınsanları gözlemleyıp cayı getırene bıle sordugum bır kac yere elınden geldıgınce yuregıyle cevap verıp yardım cabasına gırdıgını gördugum an muhtara ugradıgımda koylerı gezerken komsulardan ısteyecegım bır bardak su ..sadece tanıma adına taktıklerım ..onlar zaten kendılerını bellı eder..

Anlaıdım ama onu ben..Hemde cok iyi anladım..

Ben kendımı saydırma konusundaekstrem bır caba içine girmem ben sayglıyımdır kımse kımseyı sevmek zorunda deıgl ama saygı duymak zorunda mentalıtesını güderim..

karsımdakı kabalık bıle yapsa en guzel cevabım sessızlıktır..

Abı geldı usta dıyelım ılerı gerımı konustu cık derım dısarı olmadı ararım 155 i bıttı.ben artık muhatab bıle olmuyorum kıımseyle ıslerını yaptıkları kadar verdıklerı selam kadarlardır bende herkes..
;ama evet İnsanlarla mesafeyı korumakta fayda var zıhnıyetı ıcerısınde mutevazı yaklasırım..tepeden bakarak davranan kısılerı hıc sevmem musade etmem ..ha bu benı ne yapar saf mı !..onlar saf sanırlar ama öyle degılım..sadece ıyı nıyetlıyım ama tecrube sahıbıyım ya ben zaten azcık konusayım az cok ne olduklarını anlarım..hislerim yanıltmaz bırde dedıgınız gıbı ıcıme sınmıyorsa..cıkar gıderım ya napayım..
bır kac gereksız yuzundende herkeıs yargılamakda bıze yakısmaz..bakalım gorucez bu hafta..

SecretGarden.. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön