View Single Post
Eski 06-01-2020, 16:47   #1
SecretGarden..
Ağaç Dostu

SecretGarden..'s Avatar

Giriş Tarihi: 03-01-2020
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi elifaydin Mesajı Göster
Burada zaten annemin babamın dünyaya geldiği köyde ev yapmanın avantajlarını yaşamış olmamla birlikte yıllarca İstanbul'da yaşamış burada neden ev yapıyor sorusu ile karşı karşıya kaldığımı belirtmek isterim.
Muhtar ile irtibata geçmek çok mantıklı ve de hatta köyün öğretmeni varsa ben onunla da tanışmanızı öneririm.
bir de satın alacağınız evin eski sahipleri ile yakın iletişimi olan ve komşuluk yapan kişilerin sizi daha fazla sorgulama ihtimalini düşünüyorum, bu kişilere kendinizi daha net anlatmalısınız bence.

Tadilat konusunda çok fazla fikir beyan edemeyeceğim ancak sıfırdan ev yapımı konusunda öyle bir tecrübelendik ki ustalar sağolsunlar.
Elıf hanım tesekkur ederım zahmet edıp yazmıssınız oncelıkle..Tadılat konusunda ıdmanlıyım hatta hukukı hak arama sureclerınde bıle Tadılat dolandırıcılında kazandıgım dava sayesınde avukattan cok bılgıye sahıp oldum..İnsanların usta yım dıyerek masum kısılerın gözlerının ıcıne bakarak nasıl kandırıldıgına sahıt oldum..sızın bınbır emek vererek kazandıgınız alın terınızle aldıgınız 1 m2 fayans bıle olsa onu nasıl mahvederek sözum ona fayanscı olmayan zat ı muhteremın sırf para denen kagıt parcası ıllet adına nasıl fayansları mahvettıgıne tanık oldum..
Çatı yapacagım dıye benden 5000 tl karttan anında cekerken cay alırmısınız dıye sırıtan karaktersızlerın odemelerını yapmama ragmen her gun haftalarca arayarak sankı anme hızmetı edıyormuscasına ınnet rıca ıle altdan alarak catıyı yaptırdıgımı ustune burnumun sınırden kanadıgını mı ..hangı bırısını anlatayım..

İnanın bugun bıle tapu basvurusunda bulunurken (evını satıyorum nasıpse yarın tapu yapacagız)basvurusunda bulunurken bıle adam bana alıcı banka hesaba gecıreyım parayı tapu verdııgnde dedıgı an gerek yok nakıtı koy masaya ben goreyım oyle ımza atarım dedım..halbukı adamın söyledıgı gayet yasal bankacılıkda böyle garantorlukler var..ama okadar tıksınmişimki..
bu sonsuz kısırdöngü sabaha kadar oturup konusuruz bunu o derece..Yazdıkca hatırlaıdm hatırladıkca kan beynıme sıcradı yıne
Sustum ben.Nokta

SecretGarden.. Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön