View Single Post
Eski 21-12-2019, 19:17   #215
Eomer07
Ağaç Dostu

Eomer07's Avatar

Giriş Tarihi: 14-07-2018
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi MeyveliTepe Mesajı Göster
Geçenlerde nasıl öyle bir nick gördünüz bilemedim. Zaten bugün saat 16:52'de foruma üye olmuşsunuz, üyelik isminiz de alfabede bulunmayan karakterle (kril alfabesine benziyor) ve 12 dakika içinde koca forumu baştan sona anlayıp 17:04'de bu başlığı bulup yorum yazmışsınız. Antep fıstığı ile ilgili de iki mesaj daha yapıp forumdan çıkmışsınız. Muhtemelen de sizi bu isimle bir daha göremeyeceğiz, bu yüzden o bahsettiğiniz nick nedir, bakalım demenin de bir anlamı yok herhalde.
Tek kullanımlık hesaplar konusuyla ilgilenmeniz iyi oldu. Çünkü bu tür hesaplar istisnalar dışında birilerine sataşmak, ortalığı karıştırmak için açılıyor ve bir daha kullanılmıyor. Hesap aç, birisine sataş, birkaç gün bekle, hesap aç... diye devam eden bir algoritmaya sahipler. Bu konuda bir fikrim var. Gerçekten bir şeyler yazmak isteyen olursa engel olmayacak ama sadece sağa sola sataşmak için yazanları biraz yavaşlatacak bir fikir. Uygulanabilir mi bilmiyorum. Foruma üyelikten önce ön üyelik gibi bir aşama getirilebilir. Ön üyeden belirli sayıda -örneğin 5 gibi- mesaj yazması istenebilir. Bu yazılan mesajları sadece forum yönetimi görebilir. Forum yönetimi bu mesajları okuyup değerlendirdikten sonra ön üyenin üyeliğini onaylar ya da uygun görmeyip reddeder. Üyeliği onaylanan kişi de forumda yazmaya devam eder. Üyelik sürecini biraz uzatacaktır ama kaliteyi arttıracağını düşünüyorum.

Eomer07 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön