View Single Post
Eski 21-12-2019, 16:04   #214
MeyveliTepe
agaclar.net

MeyveliTepe's Avatar

Giriş Tarihi: 22-03-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Деревья Форум Mesajı Göster
Peki şu konuya da bir açıklık getirelim o zaman, profesyonel demesek de, o na yakın bir el çabukluğu ile forumda yapılan daha üst düzey hilelere ne dersiniz? Doğallık süsü verip, eski tarihli, bot ve kodlarla oluşturulan hesaplara bir yaptırımınız olacak mı? Geçenlerde bir kaç nick gördüm, 2007 tarihli, 12400 küsur mesaj kapasitesi olmuş, diğeri atıyorum 6411 falan mesaj kapasiteli bir hesaptı. Siz varın bunun adına trollük ya da sazanlık deyin, ancak sahiden birileri milleti inceden inceye makaraya sarmaya çalışıyor...
Geçenlerde nasıl öyle bir nick gördünüz bilemedim. Zaten bugün saat 16:52'de foruma üye olmuşsunuz, üyelik isminiz de alfabede bulunmayan karakterle (kril alfabesine benziyor) ve 12 dakika içinde koca forumu baştan sona anlayıp 17:04'de bu başlığı bulup yorum yazmışsınız. Antep fıstığı ile ilgili de iki mesaj daha yapıp forumdan çıkmışsınız. Muhtemelen de sizi bu isimle bir daha göremeyeceğiz, bu yüzden o bahsettiğiniz nick nedir, bakalım demenin de bir anlamı yok herhalde.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön