Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sιfιr bir
Bu kadar velvele, bu kadar demogoji, laf oyunları, en ince makul detayları bile paylaşmama rağmen her şeye bir kulp takmanız fazlasıyla tuhaf. Gün gibi ortada olan bir şeyi neden süslü laflarla evirip çeviriyorunuz. Sanki asıl troll sizler gibisiniz, bir kişi kaç tane ayrı ayrı hesabı kullanıyor kestiremiyorum ve hala kuşku içindeyim. Anladımki olay hindistan cevizinin burada yetişip yetişmeyeceği falan değil, aslında birileri hindistan cevizinin yetişmemesini istiyor! Gerçekten sebep ne? Hindistan cevizi istilacı bir bitki falanmı? Diğer bitkilere ya da insan sağlığına bir zararı falan var da ben mi bilmiyorum?
|
Hindistan cevizi lobisi olmadığı kesin, kim ne yapsın yahu senin cevizinin yetişip yetişmeyeceğini. İthalatı daha ucuz olan, aslında pekte gerekli olmayan baharatımsı olan bir şey için bu kadar da kafa patlatmak çok saçma, birileri seninle gırgır geçiyor. İnternette çöp bilgiler dolu, insanları donanımlı hale getirmekten ziyade oyalamaya, dikkat dağıtmaya yönelik yapılan kafa karıştırıcı yorumlara pekte itibar etmeyiniz. Alın bir etkinlik paylaşayım, belki bu da bir safsata emin değilim, konu ile doğrudan alakalı olup olmadığına emin değilim, ilginizi çekebilir, tüm çölleri tuzcul bitkilerle yeşertecek bir proje, yersen:
https://johnbrianshannon.com/2014/10...orlds-deserts/