Ben kimsenin mesajını alıntılayıp da sen trolsün demedim. Forumda trollük yapanlar var. Teyitsiz bilgi yaymayalım dedim. Döküldünüz geldiniz. Ama ne dökülmek. Bakın, burası çok komik;
hatta şöyle denilse daha yeridir; aslında o sahillerde bulunan ağaçların tamamı yapay hindistan cevizidir. deseymiş o kalforniya üniversitesindekiler, tam kitabına uyacakmış bu söz
Kaliforniya Üniversitesi de nereden çıktı acaba?
Durun bir fikra da ben paylaşayım. İki adam bir yerde oturuyorlarmış. Derken yanlarına bir turist gelmiş. "Hello, can you speak English" demiş. Bizimkiler "Yok."
-French?
-Yok.
-Deutch?
-Yok.
"Thank you." demiş gitmiş turist. Bizimkilerden biri öbürküne "Biz de mi yabancı dil öğrensek?" demiş. Öteki de "Yok be, bu o kadar dil biliyor da ne oluyor." demiş. Sizinki de o hesap. Bence hemen Florida Universitesine bir e-posta atın. Her ne kadar mesajınızda sorduğunuz saçma soruların yanıtları yazımda olsa da bu soruları bir de onlara sorun. Eminim engin bilginizle onlar da ikna olur. Botaniğine de Hindistan cevizine de lanet olsun deyip mesleği bırakırlar.
Diğer forum üyelerinin yazdığı gibi özel bir durumunuz varsa geçmiş olsun. Bu arada paylaştığınız manzara resimleri güzeldi. Doğruya doğru.