View Single Post
Eski 13-12-2019, 06:59   #18
siflera12
Ağaç Dostu

siflera12's Avatar

Giriş Tarihi: 20-05-2017
Forumu ne hâle getirdiniz ? Boş boş konuşup insanlarla dalga geçmeye bayılıyorsunuz anlaşılan , burası eğlence yeri değil eğlenmek isteyenler lunaparka falan gitsinler �� Konunun adına tekrar bakmanızı öneririm Hindistan Cevizi konusu değilmi ? Peki biz bu konuda ne yapıyoruz ? Hindistan Cevizini ülkemize nasıl adapte edebiliriz ve nasıl yetiştirebiliriz bunları tartışıyoruz değilmi ? Siz de gelmişsiniz habire farklı hesaplar açıp milletle dalga geçiyorsunuz farkındaysanız biz bunlara gülmüyoruz ve yaptığınız şeylerin komik olduğunu da düşünüyorsanız yanılıyorsunuz komik değilsiniz �� Kusura bakmayın ama sizin bu yaptıklarınızı benim 7 yaşındaki yeğenim bile yapmaz �� Forumu kirletemezsiniz ve burdaki insanların emeğinede laf edemezsiniz kusura bakmayın ama kendiniz bir halta yaramayıp başkalarının emeğine laf etmekte sizin gibi ukala insanların işi �� Ayrıca buraya gelip te yok psikolojim bozuk yok şunu kullanıyorum yok bunu kullanıyorum diye kendini acındırmana gerek yok hasta olabilirsin herkes hasta olabiliyor ama kimse senin gibi yapmıyor �� Forumun yetkilileri nerede ? Tatile çıktılar sanırım hiçbirşeyle uğraştıklarını göremedim ? Madem forumu açıyorsun kontrol altındda tutmayı da Bileceksin , Öyle forumda yöneticiyiim diye gezmeyle olmuyor bu işler , Forumda sırf bu yüzden insan kalmadı 20-25 kişi anca var epi topu gerisi de ya hiç girmiyor **** ayrılıyor , Peki bu kişiler neden forumdan ayrılıyor ? Cevabını da hemen vereyim bazı üyeler yeni üyeleri kovmaktan beter ediyor da ondan Neyse forumu bırakan insanların yazmak istediklerini teker teker yazdım , Görüşmek üzere

siflera12 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön