Forumu ne hâle getirdiniz ? Boş boş konuşup insanlarla dalga geçmeye bayılıyorsunuz anlaşılan , burası eğlence yeri değil eğlenmek isteyenler lunaparka falan gitsinler Konunun adına tekrar bakmanızı öneririm Hindistan Cevizi konusu değilmi ? Peki biz bu konuda ne yapıyoruz ? Hindistan Cevizini ülkemize nasıl adapte edebiliriz ve nasıl yetiştirebiliriz bunları tartışıyoruz değilmi ? Siz de gelmişsiniz habire farklı hesaplar açıp milletle dalga geçiyorsunuz farkındaysanız biz bunlara gülmüyoruz ve yaptığınız şeylerin komik olduğunu da düşünüyorsanız yanılıyorsunuz komik değilsiniz Kusura bakmayın ama sizin bu yaptıklarınızı benim 7 yaşındaki yeğenim bile yapmaz Forumu kirletemezsiniz ve burdaki insanların emeğinede laf edemezsiniz kusura bakmayın ama kendiniz bir halta yaramayıp başkalarının emeğine laf etmekte sizin gibi ukala insanların işi Ayrıca buraya gelip te yok psikolojim bozuk yok şunu kullanıyorum yok bunu kullanıyorum diye kendini acındırmana gerek yok hasta olabilirsin herkes hasta olabiliyor ama kimse senin gibi yapmıyor Forumun yetkilileri nerede ? Tatile çıktılar sanırım hiçbirşeyle uğraştıklarını göremedim ? Madem forumu açıyorsun kontrol altındda tutmayı da Bileceksin , Öyle forumda yöneticiyiim diye gezmeyle olmuyor bu işler , Forumda sırf bu yüzden insan kalmadı 20-25 kişi anca var epi topu gerisi de ya hiç girmiyor **** ayrılıyor , Peki bu kişiler neden forumdan ayrılıyor ? Cevabını da hemen vereyim bazı üyeler yeni üyeleri kovmaktan beter ediyor da ondan Neyse forumu bırakan insanların yazmak istediklerini teker teker yazdım , Görüşmek üzere
|