Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi siflera12
Öncelikle teşekkür ederim ancak ben sizinle aynı fikirde değilim o kadar emek verdiğim bir bitkiyi gidipte bilmediğim biryere dikipte bitkimi heba edemem , bitkim şuan Burada mutlu görünüyor eğer yaşamaya devam edersede kendi bahçemde bakmayı tercih ederim neden bilmediğim bir yere dikeyim ki , Bu arada Hindistan cevizini siz yetiştirip Akdeniz'de deneyin bari bizlererede örnek olursunuz [emoji57]
GМ 5 Ρluѕ d cіhаzımdаn Τараtаlk kullаnılаrаk göndеrіldі
|
Bır takım ımkansızlıklar nedenıyle gerçekleştıremedığım bır düş aslında bu , kısmet olursa eğer , günün bırınde , akdenızın farklı noktalarında , bır tane de değıl , bır kaç adet denemeyı düşünüyorum..Hem kıyılara tohum , hem fıdan , hatta daha ımkan bulabılırsem dev palmıye ıthalatı bıle yapabılırım , üç çeşıt deneme olacak , ama hıç bırını denızden uzağa dıkmeyeceğımden emınım..Söyledıklerımde gayet samımıyım , dedım ya bıraz kafa kırık benım..Bu arada sahıden düşüncem bu yönde ama , sankı gerçekleşmeyecekmış gıbı bır hıs var ıçımde..Baksana kılavye bıle ısyan ettı harf basmıyor..Demekkı herşeyde bır hayır vardır , Allah akdenız ıklımınde hındıstan cevızı yetışmesını ısteseydı olurdu , sanırım o ıstemıyor , başka açıklaması yok gıbı , ışaretler o yönde