View Single Post
Eski 16-10-2019, 13:18   #820
Batı Rüzgarı
Ağaç Dostu

Batı Rüzgarı's Avatar

Giriş Tarihi: 10-09-2015
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sûz-i Dilârâ Mesajı Göster
O kadar değerli bir bitki ki kaç kere öldürsen yine gidip alıyorsun. Kokusu, zarif, beyaz çiçekleri, parlak yeşil yaprakları bir bitkiden ne beklersen var. Sadece dilini çözmek için tecrübe gerekiyor bunu da alıp alıp kurutarak ediniyoruz. Ben sanırım dilini çözdüm artık (yine de iddialı konuşmayım bir gün kafası bozulur, senin havanı da istemiyorum deyip kuruyuverir)

Artık yılların tecrübesiyle çiçek zevkimiz de rafine oluyor. Bitkiler konusunda zihnim çok berrak ve rahat artık. Hangisini neyden ötürü istiyorum çok netleştim ve bu halimi eski obur, bitki delisi halimden daha çok sevdim.

Neyse uzatmayım, madagaskar yaseminim iki tane tohum yaptı. Küçük olanın büyüklüğü nohut kadar, diğerini ona kıyasla düşünün.

Eklenti 699749

Çin hanımelim çiçek açtı ya hiç koku alamadım, bende mi sorun dostlarım niye kokmaz bu Tomurcuk yaptığını görünce ne kadar mutlu oldumsa şimdi o kadar mutsuzum
Eklenti 699750
koku için kolanya çiçeği yetiştirmelisin. benim tek sıkıntım çoğaltamamış olmam. müthiş bir kokusu oluyor. kokusu insanı o kadar rahatlatıyor ki o kokuyu hissederken olumsuz hiç birşey düşünemiyorsun.

Batı Rüzgarı Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön