Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi nanemolla
Gardenyanın tövbe tutamayan tövbekarıyım ben sanırım.  ) . Yine hepsi harika maşallah. Böceklerden bende yıldım bitkilerden bir kısmını dağıttım. Bu bahar başı o kadar dua ettimki ne olur Allahım bu sene böceklenmesinler diye. Bir de bir kerelik yarım yamalak ilaç sıktım. Vee bu bahar yaz böceklenmediler çok şükür. Bir kaç unlu bitle uğraştım o kadar.
|
O kadar değerli bir bitki ki kaç kere öldürsen yine gidip alıyorsun. Kokusu, zarif, beyaz çiçekleri, parlak yeşil yaprakları bir bitkiden ne beklersen var. Sadece dilini çözmek için tecrübe gerekiyor bunu da alıp alıp kurutarak ediniyoruz. Ben sanırım dilini çözdüm artık (yine de iddialı konuşmayım bir gün kafası bozulur, senin havanı da istemiyorum deyip kuruyuverir)
Artık yılların tecrübesiyle çiçek zevkimiz de rafine oluyor. Bitkiler konusunda zihnim çok berrak ve rahat artık. Hangisini neyden ötürü istiyorum çok netleştim ve bu halimi eski obur, bitki delisi halimden daha çok sevdim.
Neyse uzatmayım, madagaskar yaseminim iki tane tohum yaptı. Küçük olanın büyüklüğü nohut kadar, diğerini ona kıyasla düşünün.
Çin hanımelim çiçek açtı ya hiç koku alamadım, bende mi sorun dostlarım niye kokmaz bu

Tomurcuk yaptığını görünce ne kadar mutlu oldumsa şimdi o kadar mutsuzum