Konu: TCM / bahçe
View Single Post
Eski 19-09-2019, 16:01   #1349
TCM
Ağaç Dostu

TCM's Avatar

Giriş Tarihi: 18-01-2014
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Portakal Rengi Mesajı Göster
Çiçekler çok güzelmiş. Nedense hepsinin fonunda çim görülüyor.
Dün 20 tane dalya resmi koymuşum, bunlardan dokuz tanesinin (5-6-10-12-13-15-17-18 ve 19. resimler) fonunda çim yok. Siz benim çimlerimi kıskanıyorsunuz sanırım. Nazar değirmişiniz zaten, son ektiğim kısımda öbek öbek açılma olmuş, neyse onu çim bölümüne gösterelim.

Telefonum yenilerden değil; windows phone, yakında tüm aplikasyonlar desteğini çekecek telefondan, sadece *** deyebilcem sanırım. Kamera güzel ancak çözünürlük çok iyi değil, dolayısıyla her koşulda resim çekemiyorum. Denk gelirse çocukların telefonlarını kullanıyoruz.

Dalyaların dörtte üçü çimin yanında, yeni ektiğim için çimlere de basmamaya gayret ediyorum. Aslında fonda yeşil renk pek istenmez ama görüyorsunuz fazla seçenek yok. Hem ot çöp çıkacağına çim çıksa daha iyi değil mi, size de yaranılmıyor canım, ferrarimin resmini koyuyorum çene ediyorsunuz, çim koydum o da olmadı, çiçeklerini kesip betonun üzerinde çekecem bundan sonra.

Çimin çok ta masrafı olmadığını gösterip anlatmıştım. Ancak uğraştıracak gibi duruyor, dün sadece sulamaya çıktım yaylaya, bakımı, hastalıkları bakalım nasıl olacak, uzaktan görüntüsü güzel tabi de attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değecek mi.. Resim ikinci biçim sonrası tam üç haftalık çimin son durumu.

Name:  sil.jpg
Views: 392
Size:  62.3 KB

Bi dalya daha, üstelik fonda çim de yok.

Name:  2019 dalya 21.jpg
Views: 386
Size:  75.2 KB

Bu sene bir garip oldu, her sene oluyor garip şeyler de ne bileyim zamanla her şey mi garipleşecek ki.. Ep bu ormonların yüzünden be ya.. Hala açmamış dalyalarımız var İki hafta arayla ektiğimiz barbunyaların bir sırası daha yeni büyümeye başladı, abilerini toplayalı çok oldu, yedik bile

Komşunun köpeği de şaştı bu işe, nöbet yerine geçti, ağzında kemik, artık kış geliyor, giren çıkan olursa ondan soracaz. Çalışsın namıssız, bütün yaz çimin üzerinde laf dinledi.

Name:  2019 komşunun köpeği.jpg
Views: 394
Size:  33.7 KB

Sezonun son papatyası, şaşkın işte...

Name:  2019 un son papatyaları.jpg
Views: 420
Size:  37.8 KB

Bunlar da yılın en şaşkın beş kuru fasulyesi, üç ay yat toprağın altında şimdi kuyruğu direlt, aslında imkan olmalı @ Jezebel teyzeleri almalı bu şaşkınları buradan kendi bahçesine götürmeli.

Name:  2019 şaşkın fasulyeler.jpg
Views: 409
Size:  59.7 KB

TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön