View Single Post
Eski 08-09-2019, 13:25   #125
TCM
Ağaç Dostu

TCM's Avatar

Giriş Tarihi: 18-01-2014
Değerli şefim; bizimki 4x4.5 gayet güzel, ortada altı kişilik masa var ve bu masadan iki tane daha koysak olacak. Karemsi olursa daha kullanışlı olur. Yarın etrafını camla kapatırsınız alın size bir oda daha, sineklikle kapatır sıcak olunca camları açarsınız olur size veranda, camları ısıcam konfor yapar bir de kuzine kurdunuz mu kışın yağarsa kar, olmadı şakır şakır yağmur sesi altında doldurursunuz içine meşe odununu artık promil kaça vurursa..

Akıl vermek haddim değil, çektiklerimi paylaştım diyelim Planları kendiniz için yapın, torun torba, kız oğlan çok yormayın kendinizi bana kalırsa. Gençliğimde şu anki evimize sahip olmayı çok isterdim. Oğlum 21 yaşında ve geçen ay geldi bir hafta zar zor kaldı. Buradaki internet yavaşmış Aşağıda sıcakta bilgisayarın başında hayatından son derece memnun. Kızım 16 yaşında, arkadaşları olmasa eminim o da durmak istemez. Yarın torunlar gelip 'büyükanne internet var mı burada' diyecekler, 'veranda da şarz aletini takabileceğim priz var mı' diyecekler, sizin kayrak taşlarının doğallığını, güzelliğini belki de hiç farketmeyecekler. 'Çocuklar size ahududu topladım' deyince gülüp cipsleri yemeye devam edecekler..

Sonuç: siz kendi oyununuzu oynayın, isteyen oyuna dahil olsun.

TCM Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön