Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Kamber1295
Günübirlik çabucak yaptıgım ve aynı hızda tükettiğm basit Sos tarifi:
Ev halkı mutfagı terk ettikten sonra manavda, pazarda satılan en acı taze kırmızı biberler cabucak temizlenir.
Har ateşte, zeytin yagında az sogan, az sarımsak, az elma sirkesi, azıcık şeker ve tuzla kıvama getirilir.
Sonra devreye robot girer.
çorba kıvamındaki malzeme tekrardan istenen yogunluk elde edilene kadar pişirilir. bu kadar.
Bana gelince!
Formülde feslegen olmaz ise asla yemem.
içindeki süprizim ise, fantastik aromasıyla kurutulmuş habenerodur.
Not: Makarnada deneyenlerde bağımlılık yaptığı ve istemeyen kilo artışları bizzat gözlemlenmiştir, Afiyet olsun 
|
bu sosun raf ömrü nedir? dolapta veya oda sıcaklığında uzun süre dayanır mı? malum çok acı olunca azar azar tüketiliyor. çabuk bitmiyor. büyümekte olan trinidatlarım var. muhtemelen çiğneyerek yiyemeyeceğiz

bari sos yapalım.