View Single Post
Eski 21-06-2019, 22:04   #632
Resulgur
Ağaç Dostu

Resulgur's Avatar

Giriş Tarihi: 04-03-2015
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi delete61 Mesajı Göster
Sayın Resulgur işlerinizde başarılar dilerim, sayfanız da paylaşımlarınız beni okadar etkiledi ki okumayı bu saat itibariyle bitirdim. Bahçeniz çok güzel emeksiz ve sevgisiz hiç bir şey olmaz, ama verdiğiniz emek sevgi ortada ellerinize sağlık. Bu sene Allahım nasip ederse emekli olacağım ve forumda üyelerin bahçelerini gördükçe bende bahçe almayı ve toprakla meşgul olmayı istiyorum, umarım sizler kadar başarılı olurum. Bahçenizdeki yeni gelişmeleri merakla bekliyorum, kolay gelsin.
Sn. delete61 merhaba güzel sözleriniz için çok teşekkür ederim. Dediğiniz gibi insan yaptığı işi severse her şey bambaşka oluyor ve yaptığınız işlerin karşılığını alınca zevk alıyorsunuz. Bizler daha çok şey öğrenmek için elimizden gelen gayreti göstermeye çalışıyoruz. Son zamanlarda forumu epey boşladık farkındayım. İnşallah ileriki zamanlarda paylaşımlarıma devam edebilirim. Bahçemde yeni ürünler farklı çeşitler yetiştiriyorum bu sene , inşallah her şey daha güzel olacak. Size de yeni hayatınızda başarılar dilerim. Sağlıcakla kalın..

Resulgur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön