View Single Post
Eski 21-06-2019, 17:23   #144
Emine Akman
Ağaç Dostu

Emine Akman's Avatar

Giriş Tarihi: 18-04-2011
Söze nasıl başlasam bılemıyorum. Yıllardır, hızlı buyumedıklerını düşündüğüm için clematislere hayran ama mesafeli idim. Bu yıl ne oldu ise o mesafeyi kırdım..... Bu durumda clematislere ulaşmak için eldeki online alternatifler belli... Günlerce bayagı düşündüm... Zengarden'da tam da istediğim blue explosion ve katlı clematis türleri de var ama haklarında yazan şikayetlerden dolayı cekınıyordum. Yıllar evvel Zengarden'dan tohum almıstım. Lobelya ve bazı domates turlerı...Evet fıyat pahalıydı ama çimledıler, yıne de tohumdan bıtkı yetıstırmek bana cok mesakkatlı geldıgı ıcın allame-i cihan olsa daha da tohumla vs. ugrasmadım.

Lafı uzatmak istemıyorum clematise olan askım gözümü karartmama neden oldu, Zengarden'a ,telefon ıle ulaşmak kolay olmadıgı ıcın maılle ulastıgm ve gercekten gayet ılgılı yanıtlar aldım.... Bunun uzerıne sıparısımı verdım. Aynen de sıtede temsılı olarak paylastıkları gıbı paketleyerek,toprak dokulmesın dıye ozellıkle clematıs saksılarında strecleyerek gönderım yapmıslar....Gayet bakımlı,etıketlenmıs urunler geldı.... Saksısız mını fıdelerden toprak dökulmesı olmustukı bu dert edılecek bırsey degıldı acıkcası.

Normalde İzmır'den bulundugum yere alısverıs yaptgımda, gonderen fırmalar Sürat Kargo ıle gonderım yaptıklarından aldıklarımın bana gelmesı 2 gün sürerken Yurtiçi Kargo ile ertesi gün elımde ıdı,buna da bayıldım dogrusu.

Fırma sıkayetlerı kısmında bence egrılerı de dogruları da yazdıgımızda kazanclı cıkan yıne bız oluruz dıye dusundugum ıcın bunu burada paylasmayı uygun buldum yoksa fırma ıle bır bagım yok. Faturam ve gelenlerın goruntulerını de okuyanlara fıkır olsun dıye eklıyorum.

Eklenen Resimler

Düzenleyen Emine Akman : 21-06-2019 saat 17:52 Neden: imla
Emine Akman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön