View Single Post
Eski 15-05-2019, 12:45   #26
uzunkum
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 02-10-2018
Değerli arkadaşlar,
Bugün çok mutlu olduğum bir olay oldu sizlerle paylaşmak istiyorum, biz İzmir'de oturuyoruz, sebze bahçemiz Germencik Uzunkum köyünde. Annem ve babam sebzelerimize her gün bakıyorlar, su ihtiyacı varsa suluyorlar. Bugün sabah annem yine bahçede uğraşırken, okul servisi durmuş, servis şöförü arabadan inmiş, teyze fidan mı yetiştiriyorsunuz burada demiş ve tek tek bizim sebze fidanlarımıza bakmış incelemiş. Annemde anlatmış benim oğlum İzmir'de , gelinim bunlara meraklı tohumlarını evde yetiştiriyorlar, buraya getirip dikiyorlar demiş. Daha sonra kendisinin de bitkilere çok meraklı olduğunu, Aydın'da balkonda yetiştirmeye çalıştığını, eğer istersek te bize Aydın Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'nun dağıttığı doğal tohumlardan getirebileceğini söylemiş ve bir tane fide istemiş. Evin diğer tarafında önümüzdeki hafta dikeceğim Heybetli, Maniye ve diğer fidelerim olmasına rağmen annem bana sormadan vermek istememiş. Bu hafta sonu gittiğimde bitki dostu o kişiye sizlerin gönderdiğiniz tohumlardan yetiştirdiğim fidelerden birisini hediye edeceğim.
Biraz fazla uzun oldu ise kusuruma bakmayın, mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim,* bir şeyler üretmek, paylaşmak ne kadar güzel, bunu siz site üyeleri fazlasıyla yapıyorsunuz, sizler sayesinde bende yetiştiriciliğe heveslendim belki de içimdeki isteği uyandırdınız, bunca tohum ve esirgemediğiniz bilgileriniz için sizlere tekrardan teşekkür ediyorum.

uzunkum Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön