Şap atma işini hanımla birlikte iyi kötü hallettik. El arabasında harcı karıp döktük. Öncesinde karyolada kum eledik tabii

3 gün önce parkeler fayanslar ve diğer malzemeler geldi. PArkeleri 1 oda mutfak ve salonun bir kısmına döşedim. İlk parkeleri birbirlerine tutturmak baya zaman alıyor, heryerleri oynuyor

Tutturduktan sonrası kolay, birbirlerine kilitleyip gidiyorsun. Kesim işini D testere ile yapıyorum. iki gün üstüste çalışınca dün resmen pert olmuşum. Bugün dinlendim yarın devm.
Yarında parkenin kalanını yapıp banyonun fayanslarına geçiş yapacağım. Fayans kesme makinesi aldım

Mutfağın fayanslarını zaten yapıştırmıştım.
Bu işlerin arasına dinlenme babında sebzelerin dikimini yapıyorum. Kıl gibi olan domates ve biberleri de toprakla buluşturdum. Daha önceden ektiğim fasulyeler çıkmış mısırlar çıkmış, dün 60 fide patlıcan diktim. biraz olmayan biberlerden diktim. Bu gün 10 kök erken olsun diye salatalık fidesi aldım. Direk tohumdan da diktim onlar çıkana kadar fidelerden yeriz diye.
15 gün önce ektiğim bal kabaklarından hiç çıkan yok ancak bir hafta önce ektiklerim çıkmaya başladılar.
Yağmurlar kesildi galiba bu günden itibaren, yarın **** yarından sonra çıkan tüm sebzeleri kaolinleyeceğim. Yayıcı yapıştıcı da aldım. Ancak 08 lik püskürtücü uç bulamadım henüz.
yapılacak o kadar çok iş varki..