View Single Post
Eski 27-09-2007, 19:56   #181
ipatya
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 27-09-2007
Şehir: Adana
Mesajlar: 3
Merhabalar
Ben yeni üye oldum.beni size çeken de geçen baharda kudret narı ile tanışmam oldu.Elime bir kaç tohum geçti ektim bana verilen bilgiler doğrultusunda.Mayıs ortalarıydı.ilk olarak çimlendirip küçük bir saksıya ektim.O zaman bu zamandır da o soldu ben dirilttim.ama bu zaman oldu hala 3-5 çiçeğin ötesine gidemedik.Bu siteyi yazın buldum.Vermiş olduğunuz bilgilerin doğrultusunda yerini ve saksısını toprağını değiştirdim.Ama hala tık yok.Dediğim gibi 3-5 çiçek açıyor soluyor.Tüm yazışmaları okudum.Şu anda millet hasadı bile bitirdi.
Benim sormak istediğim acaba eylül sonu yaklaşmasına rağmen hala niye meyve vermedi?
Son yerleştirdiğim yer sadece sabahları güneş alıyor,ama balkonlarımız çok rüzgar aldığı için duvar kenarına koymak zorundaydım.Acaba çok güneş almadığı için mi?
Bir de ben uzatma çubuğu kullanmadım.Direk çamaşır ipi kullandım sarılması için.Oldukça uzadı ama meyve yok.Bir de Adana ilindeyim.Acaba ne kadar daha yaşar?
Bu denemeydi umarım seneye daha başarılı olurum.
Yıllar sonra yeniden bitki yetiştirme hevesim geldi.O büyüdükçe ben mutlu oluyorum resmen.
fotoğrafını çekdim 3 kare ama şu anda nasıl ekleneceğini bulamadım.Bulunca gönderirim.Yardımcı olabilirseniz sevinirim.

ipatya Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön