View Single Post
Eski 27-04-2019, 00:14   #36
Asoo
/

Giriş Tarihi: 08-09-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Murat Durak Mesajı Göster
Sevgili Asoo öncelikle yorumun için teşekkürler;

Olayın felsefi açısına değinmişsiniz görüşlerinizi belirtmişsiniz bir çok örnek vererek kiminde haklısınız kiminde konu tartışılır açıkçası...

Projeme ya da bu tür projelere saygı duyuyorum demişsiniz teşekkürler devamında proje aşamasında boğulduğumu ya da boğulacağımı belirtmişsiniz buna nasıl kanaat getirdiğinizi anlayamadım ortamımı ya da insanların ortamlarının nasıl ve neye yetkin olduğunu bilemeyeceğiniz için bunu ön yargı olarak kabul ediyorum insanların çabalarına saygı duymanız gerekirdi....

..diğer yandan da seyirci kalmanın etik olmayacağını söylemişsiniz diğer bir yandan kişinin kendini kurtarma çabası olduğunu dile getirdiniz bu bakış açısına göre değişir eğer kişi işi fahiş fiyatlar kullanarak ticarete döküyorsa evet haklısınız kişi kendini kurtarmak peşinde olabilir....

ve evet bende bazı şeyleri ücretli yapacağım ama bu yanlış bir durum değildir suistimal edilmedikçe sonuçta bir hizmet sağlarsanız bunun bir karşılığı da olmalı minik bir miktarda olsa sonuçta amme hizmeti verilmeyecek... (Tohum bağışı yok olmaması için ücretsiz dağıtılan tohumlar kısmı hariç)

NOT kısmında ise tüm söylediklerinize tezat bir istekte bulunmuşsunuz çok tohum seçeneği talebiniz enteresan..!!!

ama yinede görüşlerinize saygım var sadece bir adım ileri iki adım geri şeklinde bir yaklaşımınızı görüyorum.... yorumunuz için teşekkürler...

"Bu durumu yüzme bilmeyen birinin denize girmesine benzetiyorum. Göğüs hizasına kadar girdiğinde keyif, mutluluk verir, rahatlatır bu fiil. Dalgalarla sürüklendiğinizi anlamazsınız da, tam bu coşkulu duyguların zirve yaptığı yerde birden panik, çırpınma ve boğulmayla neticelenebilecek bir duruma düşersiniz. Bu da ticari kısır tohumlar ile GDO olsun.

Boğulmadan hemen önceki mutluluğu yaşıyor “modern tarım”. ( Güncel yaşama kültürümüz de diyebilirim.) "

Bu bölümün hedefi sizce siz misiniz? Ticarî kısır tohumlar veya GDO lu tohumlar mı üreteceksiniz? Yoksa "modern tarım" ile kendinizi özdeşleştiriyor musunuz? Anlayamadım.

Asoo Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön