View Single Post
Eski 26-04-2019, 14:29   #2744
Kudret Tezel
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 29-07-2007
Sevgili arkadaşlarım zaman zaman gerek sosyal medyada gerekse sitemizde forumlarda bazı yorumlara rastlıyorum. Sera nız şundan küçük olursa para kazamaz gübre parası nı masrafını çıkartmaz Bir şey bırakmaz hani hüsrana uğrarsınız gibilerden yorumlar okuyorum. Ancak bu arkadaşlarımız sanki oyunu kuralına göre oynuyor her şeyi mükemmel dört dörtlük yaptıkları halde bu kanaate varmışlar gibi bir his uyandırıyorlar. Eğer bilgi paylaşıldıkça büyürse onlardan rica ediyorum. Siz nasıl bir sistem uyguluyorsunuz
Örneğin bir dönüm seradan ne kadar ürün elde ediyorsunuz kaça mal ediyorsunuz Elektrik su gübre nakliye bakım işçilik vs vs harcamalarınız nedir size kalan nedir bunları açık seçik anlatırlarsa o zaman bilgi paylaşmış olurlar yoksa bir dönüm sera kar bırakmaz demek bence yanlış olur. belki sizin için kalan kar tatmin edici değildir ama bir başkası için tatmin edici olabilir. Eğer konuya ışık tutmak bilgi paylaşmak istiyorsak biraz detaylara girelim yol gösterici olalım lütfen. Herkese selamlar başarılar dilerim.

Kudret Tezel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön