View Single Post
Eski 25-04-2019, 11:51   #65
obabilgesi
Ağaç Dostu
 
obabilgesi's Avatar
 
Giriş Tarihi: 31-10-2011
Şehir: İstanbul/Balıkesir
Mesajlar: 428
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Selma_321 Mesajı Göster
Sürke alışamamıştım ama Hatay mutfağı gerçekten bir harika.
Eğer yoğun tadına alışkın değilseniz, “küflendirmeden” zeytinyağında muhafaza edilmiş olanı daha iyi gelebilir Selma hn. Veya içeriğindeki baharatlarda ufak değişiklikler, sürkü sizin için de vazgeçilmez bir peynir yapabilir. Lezzetini etkileyen o kadar faktör var ki...
Hatay mutfağı ise gerçekten efsanedir☺


Düzenleyen obabilgesi : 25-04-2019 saat 23:57
obabilgesi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön