normal tv normal mi yani ciho??. korku pompalıyor..evet dünyada felaketler var ve biz alışığız amaben 10 yaşından evvel bilmelerini eğer savaş çıkıp gerçektende birileri bize saldırmamışsa çok gereksiz buluyorum..belgesellerin bile bazıları öyle...aslında enerjisinde saldırganlık o an için olmayan bir takım hayvanları bile kendi kahramanlıklarını ön plana çıkarmak için o an için saldırganmış gibi sunulduğu zirvalar gördüm..normal olan doğal olanla aynı olaydı hiç kimse bana neden saçlarını boyamıyorsun ki normal değil demezdi.doğal olan her zaman hormal değil ve tam tersi..düşünceler 2 ana duygudan doğar..sevgi ve korku..diğer tüm duygular bu ikisinin çeşitlemesidir..korkuyu tanırsa üretir ve realitesine çeker..sevgiyi tanırsa ki tv de hiç yok demiyorum ama az düşünce yapısı ona uyumlanarak realitesinde sevgi yaratmasına yol açar..boşverin hastalıkları,ki asla boşvermeyin, asıl zihnini kirletmeyin..ben özellikle reklam seyrettirmiyorum..çizgi filmleri vcd olarak alıp kendim seyredip sonra onaylarsam ona sunuyorum..tekkıstasım sebep sonuç öğretmesini isterim iyinin içindeki kötüyü kötüdeki iyiyi görmesini isterim..dengeyi bilmesini isterim..gibi bana has önemi olan konulardır..issizda bunu korumak kolay ve bunu o 7 yaşına gelene kadar özellikle sıkı tutacağım..harddisk programının değişmezliği açısından bu böyle...deneyselevet ama sonuca inanıyorum..benimkızım hayvanı ölünce perişan olmaz dönüştüğünü bilir..perişan olmamızı destekleyen eski eğitim bile egosaldı..doğa en iyitv dir..içinden herşeyi öğrenir..aslan kralı çok tutuyorum..bütün öğretmek istediklerimi destekliyor..ama uçan kahramanları değil...**** tuhaf yaratıkları..
|