View Single Post
Eski 23-04-2019, 00:13   #51
Portakal Rengi
Ağaç Dostu

Portakal Rengi's Avatar

Giriş Tarihi: 19-02-2018
Cool Bi dakka

Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi chelik26 Mesajı Göster
Teşekkür ederim sn Portakal rengi,
Bu gün terleyecektik ama hava baya baya bi soğuktu. Ona rağmen balkabaklarımızın tohumlarının bir kısmını toprağa gömdük. 1 metreye 2m aralıklarla her ocağa 2 tohum attım. Kalanları yarın ekmeyi düşünüyorum.
Bu arada evimiz bitti bitecek güzel oldu. Biit derken inşaat işi bitecek. Ekip gidince yerlere şap atılacak, banya fayans döşenecek, yerlere parke döşenecek. Mutfağa dolap yapılacak, eve eşya alınacak
uuufffff
Hala yapılacak ne çok şey var. Daha güneş enerjisini hesaba bile koymadık.
Ama her şeye rağmen orda olmak çalışmak, bişeyler üreteceğini bilmek çok güzel. İnsanlardan uzak, dedikodu yok, TV yok, tvlerde aptal aptal programlar yok.
Hele kuşların cıvıltısı, etrafın yeşilliği çok güzel gerçekten çok güzel
Ev işi de yeni başlıyor Veranda yok daha ! Çiçekler ? Gündüz terinden sonra akşam keyfi nasıl olacak ?
Satınalınamayacak şeylerin zenginliği diye bir duygu var. Beceremedikçe, yine yeniden planlamaları var. Bilinmezlikler var. (Elinden gelen her şeyi yapıyorsun, iklim burnunu sokuyor ya da bir böcek bende varım diyor. Olmadı bakteri ben buradayken sen yoktun demeye getiriyor.)
İçinde yaşadığımızı bilmediğimiz bir dünyaya düştük. Hem zormuş, hem de keyifli. Yaşayarak yapıyorsun.
Sıraya yaz. Yavaş yavaş yap. Can sıkıntısına zaman yok Önümüzdeki yıl ne yapacağım konusunda bu kadar planım olduğunu hayal edemezdim.
Altmışlık mühendis kaşif'ten : Keser kesiyor, çekiç çakıyor. Anlaşılır isimler. Ucu sivri küreğe benzeyen aletin adı neden bel ? Kullanınca, ağrıyan yerine göre adlandırıldığını anlıyorsun
İçinde olduğunu hissettiğin bir ortamda çalışmak güzel, aslında.
Kuş cıvıldasın, çiçek koksun, bir yerlerin ağrırsa ağrısın. Nasılsa, sabahleyin amacına yönelik enerjiyle uyanıyorsun.
Yaşamak iyi şey.

Portakal Rengi Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön