Etkinlikten gelen kırmızı başlıklı kız. Fotoğraf hilesi gibi di mi... Önce brokoli sanıp haşladık, sonra karnabahara daha çok benziyor deyip yemeğini yaptık. Yemeği daha güzeldi.
Çok güzel resimleyemesem de yer bademi - tigernut. Üç kök vardı galiba, onu da birine vereyim diye ekmiştim az çıkınca veremedim mi nasıl oldu tam hatırlamıyorum. Yani öylesine ekmiştik bu yıl. Kendi başlığında da yazdım gerçi; kız tesadüfen bir kaç tane yeyip beğenince okula götürmüş, arkadaşları da çok beğenince bu sene çok ekilecek artık. Önceki sene unundan kurabiye yapacaktık ama güzel kurutamayıp küflendirince tüm hevesim kaçmıştı oysa.
Kışlıklar devam..
Şalgamsının daha iyi resimlerini buldum, 43 numara ayak için kusura bakmayın.
Ağaç dahil köklere zarar veren manas - kadı lokması vs. nin çucuğu değil mi bu?... Nasıl tüketeceğimize karar veremeyip her seferinde yabana götürdüğümüz badem ağacını beşinci yılında kökledik. O kadar yerden 10 kadar çıktı.
