View Single Post
Eski 08-03-2019, 21:39   #2
Muda
Ağaç Dostu

Muda's Avatar

Giriş Tarihi: 12-02-2013
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
Yanında 'parfüm kutusu' da isterim ama bu sefer, kime anlatsam demediklerini bırakmıyorlar...
QUOTE=akçabardak;1562071]Sevgili Lonicera'nın 3571. mesajı;

Siz o fırsatı çoktaaan kaçırdınız . Keşke size gönderdiğim listeyi yenge hanımla beraber inceleseydiniz. Kesin "" Çiçekler kalsın üzümsülerden alayım" cevabınızdan da haberi yoktur herhalde...

Bu sözlerden anlaşılıyor ki şu an siz Parfüm kutusundan mahrum kalmışsınız size kısacası şunu söyleyeyim, elinizden en kıymetlisini kaçırmışsınız fırsatı da kaçırmışsınız ben bir şey demiyorum...[/QUOTE]

Sn. TCM;

Siz iyi ki istememişsiniz. Parfüm kutusu belki bize gelmeyecekti.

Kargonun gelişini kargo takip numarası ile hangi aşamada olduğuna bakmaya başladım. Sabah yolda görülüyordu. Daha sonra bulunduğum ile gelmiş gözüktü. Gidip almak istedim. Büroda kimse yok. Gelir beni bulamazlar diye dışarıya çıkamadım. Aşamaları takip ediyorum. Birkaç kere kargoyu aradım. Hani zahmet etmesinler ben kendim gidip alayım diye. Cevap alamayınca artık aramayı bıraktım. Telefon geldi ancak istemediğim bir telefon. Mecburen gitmek zorundayım. 15.00 gibi çıktım. Kapıya not yazdım. Ya bana telefon etmelerini ya da karşı komşuya kargomu bırakmalarını 10 dakika içinde geleceğimi içerir bir şekilde. İşimi hallettim. Hızlı bir şekilde döndüm. 18 dakika olmuş. Aşağıda kapı zilinde bir not. 15.10'da geldik bulamadık. Akşama şubeden alırsınız. Hiç yukarıya çıkmadan zile basıp gitmişler. 17.30'u zor ettim. Kargo şubesine gittim. Kargo gelmemiş. Başka kargo göndereceğim için oyalandım. Gelen giden yok. Oradaki görevliye sordum. Kargoları bitiremedi ise gecikeceğini söyledi. Neyse uzun beklemenin sonunda telefonunu istedim. Sağolsun verdiler. Aradım. Kargoları bitiremediğini tamamladığı anda geleceğini söyledi. Nerede olduğunu sordum. Ben gelip alacağım dedim. Yerini söyledi. Birkaç telefon ile buldum ve kargomu aldım. 19.15 gibi. Tabi ilk işim büroya gidip gelenleri tek tek incelemek oldu. İsimleri girip ne olduklarına bakıyorum. Burnuma güzel bir koku geldi. Önce önemsemedim. Bu koku nereden geliyor diye araştırınca minik çiçekleri gördüm. O kadar küçük çiçeklerden o kokunun gelmesi halinde büyümüş durumlarından ne olabileceğini hayal ettim. Üzülmeyin sizin yerinize de koklarım. Büyütebilirsem ilk köklendirmeye alacağım bitkilerden.

Muda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön