Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lady_sato
Merhaba arkadaslar sayfaya yeni üye oldum hobimi yaparken birazda yardım almak bilmediklerimi öğrenerek pekiştirmek güzel olur düşüncesindeyim yardımınız için şimdiden tesekkürler.... Şimdi öğrenmek gereken bir bilgi...ayıptır söylemesi pazardan kestane aldım o da filiz vermiş acaba diksem fide yapabilir miyim... yardımcı olursanız çok sevinirim  Ayrıca post nasıl acabilirim bi konu hakkında soru sorabilmek için yardım ederseniz sevinirimmm 
|
merhabalar ben de forumda yeniyim bende aynı şekilde kestanelerin uç vermiş olanlarını şu plastik yumurta satılan kaplar oluyor ya onlara diktim sürekli nemli bıraktım yaklaşık 20 günü geçti sanırım tarih atmamıştım. şimdiyse ufak saksılara aldım gayet güzel büyüyorlar fidelerim

deneyin muhakkak gayette hızlı gelişiyorlar ve çok rahat gözlemleyebiliyorsunuz gelişimlerini. Ayrıca bir tane hurma çekirdeğini öylesine toprağa atıvermiştim. O da sanırım 2 ay olmuştur. kendi kendine filizlenmiş çok şaşırttı beni başka saksıya toprak aktarırken elime geldi çok mutlu oldum