View Single Post
Eski 01-03-2019, 14:07   #3563
Lonicera
Ağaç Dostu

Lonicera's Avatar

Giriş Tarihi: 20-03-2008
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi akçabardak Mesajı Göster
Sevgili Lonicera, Ne deseniz çok haklısınız insan bukadar mı cahil olur bazen olunabiliyormuş demekki, oysa ben o dikenli kabağı bardağın üzerine oturturken düşüncelerimi bir okusanız gülmekten yerlere yatardınız... çünkü mesajınızı okuduktan sonra gülmekten kendimi alamadım.

Bu kabak nasıl bir kabakmış böyle, hiç tersten filizlenir mi... bu suyun bu kabağa ne faydası olacak ki... suyla da temas etmiyor... ha bardak tepesinde durmuş... ha tabakta yan yatmış... demek ki bu kabağın usulü, huyu, suyu buymuş, bu dilden anlıyormuş gibi gibi düşüncelerle bardağın üstüne oturttum emi...şu an bile yazarken gülmekten kendimi zor tutuyorum.

Sevgili Lonicera, beni yanıltan ne oldu biliyor musunuz? kendi başlığında ki sizin bardağınızın içinde ki kabak, iki sayfa arasında mekik dokuyorum her ne kadar resimlerken bardağın içine düşürdük deseniz de... ben o kabağı o bardağın içinde kökleri yukarıda görüyorum, deli olacağım

Ama ne güldüm kendime, hayatımda bu kadar güldüğümü hiç mi hiç hatırlamıyorum Allah kimseleri gülmekten ayırmasın Dün gece Çarpışma dizisini izliyordum, birden şeytan beni dürttü, aç şu telefonu gir AĞAÇLAR nete bak bakalım neler olup bitiyor dedi sanki.

Bir girdim neler olmuş neler her şeyi alt üst etmişim, kabak ta alt üst olmuş, mesajı okur okumaz hemen kalkıp kabağı düzelttim, eminim şimdi doğru yapmışımdır.

İşte beni bu durumlara düşüren bu dikenli kabak, başlığı defalarca bana incelettiren kabak bu, bunun yetiştiriciliği de çok zormuş ayol, şimdi daha da kıymete bindi, bu sefer öldüreceğim korkusu sarmaya başladı

Eklenti 687937

Bu da duruşuyla beni yanıltan kabak
Eklenti 687938

Estağfurullah sevgili akçabardak, ne yaşlanması ne cahilliği. Siz hepimizi cebinizden çıkarırsınız evvelallah. Maaşallah her iş geliyor elinizden. Arada bir yol kazaları mutlak olacak, onlar da nazarınız olsun. Dediğiniz gibi her şeyin başı sağlık.

Diken kabağı aslında klasik yöntemle de dikilebilir ama şimdi bu her yerde bulunan bir kabak olmadığı için mecburen fazlaca titizleniyor insan ister istemez. Ha bu kadar uğraşmaya yetiştirip meyve alabilir miyiz orası meçhul. Zaten benim de son denemem olacak bu sezon. Artık kendi bilir.

Lonicera Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön