Sevgili Lonicera, Ne deseniz çok haklısınız

insan bukadar mı cahil olur

bazen olunabiliyormuş demekki, oysa ben o dikenli kabağı bardağın üzerine oturturken düşüncelerimi bir okusanız gülmekten yerlere yatardınız... çünkü mesajınızı okuduktan sonra gülmekten kendimi alamadım.
Bu kabak nasıl bir kabakmış böyle, hiç tersten filizlenir mi... bu suyun bu kabağa ne faydası olacak ki... suyla da temas etmiyor... ha bardak tepesinde durmuş... ha tabakta yan yatmış... demek ki bu kabağın usulü, huyu, suyu buymuş, bu dilden anlıyormuş gibi gibi düşüncelerle bardağın üstüne oturttum emi...şu an bile yazarken gülmekten kendimi zor tutuyorum.
Sevgili Lonicera, beni yanıltan ne oldu biliyor musunuz? kendi başlığında ki sizin bardağınızın içinde ki kabak, iki sayfa arasında mekik dokuyorum her ne kadar resimlerken bardağın içine düşürdük deseniz de... ben o kabağı o bardağın içinde kökleri yukarıda görüyorum, deli olacağım
Ama ne güldüm kendime, hayatımda bu kadar güldüğümü hiç mi hiç hatırlamıyorum Allah kimseleri gülmekten ayırmasın

Dün gece Çarpışma dizisini izliyordum, birden şeytan beni dürttü, aç şu telefonu gir AĞAÇLAR nete bak bakalım neler olup bitiyor dedi sanki.
Bir girdim neler olmuş neler

her şeyi alt üst etmişim, kabak ta alt üst olmuş, mesajı okur okumaz hemen kalkıp kabağı düzelttim, eminim şimdi doğru yapmışımdır.
İşte beni bu durumlara düşüren bu dikenli kabak, başlığı defalarca bana incelettiren kabak bu, bunun yetiştiriciliği de çok zormuş ayol, şimdi daha da kıymete bindi, bu sefer öldüreceğim korkusu sarmaya başladı
Eklenti 687937
Bu da duruşuyla beni yanıltan kabak
Eklenti 687938