Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM
Bilakis, mevcut doğru bildiklerimizi 'esas işi bilen' olarak sizin eşliğinizde toparlamış olduk. Yukarıdaki grafide düzeltilmesi gereken tek şey, perlit-torf-cocopeat-cüruf harcının alt kısımlarda (yani köklerin uzayacağı) daha fazla olması gerektiği. Toprağın en üstü çok ta önemli değil, hatta altı iyice doldurduktan sonra fide kenarlarına çakıl taşı, kaya bile koyabiliriz.
|
Sn. TCM, kısacası bana göre çukur konusunda ikimizde sınıfta kaldık

aslında ben durumu biraz anlamıştım ama siz grafikten söz edince benimde kafam karıştı, çünkü sevgili Lonicera yukarıda 3541. mesajında açık ve net yazmıştı.
O yüzden ben hayvan gübresi ve dere kumunu hazırladım, havaların düzelmesini bekliyorum sonra da çukurlar açılacaktı düşüncesindeydim. Siz ben grafikten kastetmiştim deyince ben de acaba mı falan oldum.
Neyse şimdi detaylarıyla öğrenmiş olduk ama sevgili Lonicera' yı da bu arada çığırından çıkardık

verdiği onca emeklerinden gönderdiğine de göndereceğine de pişman ettirdik, benim düşüncem.
Sevgili Lonicera siz de bizi idare edin artık, dersimizi aldık, bizi affedin

bazen insanın cahilliği tutuyor işte, ya da belkide şahsen ben yaşlanıyor muyum ne

size binlerce kere her şey için teşekkür ediyorum, tuttuğunuz altın olsun, ellerinize dillerinize sağlık. Kalın sağlıcakla
Ha bu arada sakın yazdıklarınızı dikenli kabağa çevirdik deyip te silmeyin, asıl siz bizi affedin. Bütün mesajları okurken dizinin yarısı gitti ama olsun, karnım ağrıyana kadar güldüm ya o yeter
Sn.TCM
Sevgili Lonicera
İkinize de selamlar sevgiler, sağlıkla kalın.