Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi bahcedenn
Merhaba sevgili TCM, Baktım ki hemencecik beni taca atıp ABD'ye göndermişsiniz, ben de size çok istediğiniz arabacığı göndereyim dedim. Özetle arabayı sevgili Malina değil, hoş bir anı olsun diye sizin de mizah anlayışınıza güvenerek ben gönderdim... Yalnız içinize mi doğdu bilmiyorum ama ABD'ye değil de inşallah Avrupa'ya gidebilirim. Yalnız hiç sevinmeyin. Avrupa'ya gidebilirsem asıl o zaman kimse tutamaz beni.   İnadına, daha da çok tohum paylaşırım.
|
Büyüklerimizden gelmeyeceğini anlamalıydım zaten. Ne yüzsüzlükse benimki üç yıl önce de
araba istemişim, onlar gönderse üç yıldır gelirdi. Neyse, araba için çok sağolun, sol çamurluk değişmiş ama olsun, düşünmeniz yeter.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler
Sayın TMC, tohum poşetlerinden agaclar.net çıkartmaları ve kitap ayraçlarının çıkmamasının suçlusu benim.
Eşim rahatsızdı çalışmalara katılmak için İstanbul'a gelmek çok apar topar oldu ve çıkartmaları unuttum, ama arabanız bayağı sükseliydi.....
|
Suçlu ne demek, takılıyorum sadece. Arabamız güzel, sağolsun @ bahcedenn ama komple boyalı çıktı araba, Avrupa ya gittiğinde Almanya dan bi tane yıldız gönderir artık.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dobipa
...Dağıtımlar başlamadan önce poşetlerden kaçar tohum çıkacak diye geyik yapıyorduk. Ortalama tüm poşetler benzer sayıda tohum içeriyordu. Sonra sayın @TCM nin "kocaman" poşetini görünce bir heyecanlandım ama oda standart sayıda yollamış yinede çok sevindim zira hiç göndermeyecek sanmıştım  Hediye arabayı gerçekten hak etmiş Allah kaza bela vermesin  ...
|
Yukarıda dediğim gibi ben herkese üçer kilo tohum gönderdim ama idare bir kısmını yemiş, idare etcez artık, yapacak bir şey yok..