View Single Post
Eski 22-02-2019, 21:59   #127
bahcedenn
Ağaç Dostu.

bahcedenn's Avatar

Giriş Tarihi: 26-11-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
Etiketlerle birlikte son beş yılın özetini göndermiştiniz. Baktım ilk yıl forumda olmamama (amma da 'ma' oldu) rağmen en çok gönderi yapan dördüncü kişiyim. İlk üçün ikisi son yıl paylaşım yapmamışlar yani hak iddia edemezler, @bahcedenn de yakında ABD ye gidecek gibi duruyor, O nu da geçelim, ben birinci sayılırım aslında. Eeee bir hediyeyi hak ettim artık. Seneye bir ev veya üst sınıf sıfır araba vermezseniz ben bu işte yokum arkadaş, ona göre baştan söyliyeyim.
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
'Tipografik hatalardan müessesemiz mes'ul değildir' yazmanız gerekiyordu sevgili Şef im. Uzatmadan arkadaşın 'mistral mendil'ini gönderin lütfen.

Bu arada benim de tohumlarım geldi. Muhteşem puzzle ın tüm parçalarına sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Araba için teşekkürler. Gerçeğini gönderseniz bu kadar hoşuma gitmezdi. Ama @ Meyvelitepe nin arabası benimkinden güzel olurça 'çıngar çıkarırım' ona göre ayrıca daha önce gönderdiğiniz çıkartmalar bu sene gönderilmemiş, gözümden kaçmadı...

Eklenti 687561

Eklenti 687562

Araba için gerçekten çok teşekkür ederim. Espriye değer verilerek ileride hatırlanacak hoş bir anıya dönüştürülmesi inanın beni fazlasıyla mutlu etti. 'Gerçeğini gönderseniz bu kadar hoşuma gitmezdi' konusunda ise yalan söyledim tabi ki, ama @ Meyvelitepe nin arabası hususunda ciddiyim. Sizlerle olmaktan gurur duyuyorum..
Merhaba sevgili TCM,

Baktım ki hemencecik beni taca atıp ABD'ye göndermişsiniz, ben de size çok istediğiniz arabacığı göndereyim dedim. Özetle arabayı sevgili Malina değil, hoş bir anı olsun diye sizin de mizah anlayışınıza güvenerek ben gönderdim. Yalnız içinize mi doğdu bilmiyorum ama ABD'ye değil de inşallah Avrupa'ya gidebilirim. Yalnız hiç sevinmeyin. Avrupa'ya gidebilirsem asıl o zaman kimse tutamaz beni. İnadına, daha da çok tohum paylaşırım.

bahcedenn Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön