View Single Post
Eski 22-02-2019, 09:56   #36
ygorer
Ağaç Dostu

ygorer's Avatar

Giriş Tarihi: 07-10-2017
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Sezerakk Mesajı Göster
Sayın Ygorer,
Bahçeniz çok güzel. İnsan her sene farklı şeyler öğreniyot. Bu forum o kadar güzel ki burayla yatıp kalkıyorum desem yeridir. Arayıpta bulamayacağınız birşey yok. Diğer üyelerinde bahçe sayfalarını sık sık incelerseniz, kendi bahçenizde uygulayabileceğiniz pratik bilgileri göreceksiniz. Ben her sene daha da tecrübelendiğimi, kendime birşeyler kattığımı, bir önceki sene yaptığım hataları tekrarlamamayı öğrendim. Mesela Salyangoz ya da sümüklü böceklerden ilk sene o kadar çok çektik ki, rokalar, patlıcanlar, birsürü sebzem delik deşik oldu. Doğal nasıl uzaklaştırabilirim derken çözümü KAHVE TELVESİnde buldum. Starbucks ücretsiz veriyor. Kök etrafına azar azar döküyorum ve hiç gelmiyorlar. Domateslerin salkım saçak olup devrilmesini önlemek için de DOMATESLERDE KOLTUK ALIMI yapınız. Burada ve youtube da çeşitli videolar var. Bir nevi budama işlemi. İnanın çok faydasını göreceksiniz. Aldığınız koltukları toprağa dikip onlardan da fide elde edebilir, sevdiklerinizle paylaşabilirsiniz.

Bu sezonun bir önceki sezondan çok daha güzel, çok daha verimli geçmesini dilerim. Fotoğrafları bekliyor olacağız.
Sayın Sezerakk, değerli yorumlarınız ve tam isabet önerileriniz için çok teşekkür ederim. Size de bol bereketli, keyifli bir sezon diliyorum.
Gelişmeleri, hataları, tecrübeleri paylaşmaya devam...

ygorer Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön