View Single Post
Eski 19-02-2019, 23:09   #2
ozkan1979
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 25-04-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi latif.07 Mesajı Göster
makine betonun üzerindeyse makineyi yerden biraz yükseltin. Fanlarınız yeterli devirdaim yapsaydı bu problem olmazdı diye düşünüyorum. makinenin alttarafı soguk olduğu için soguyan buhar makinenin alt tarafına çöküyor ve burada su damlalarına dönüşüyor, tabi makineyi görmedim bunlar sadece bir düşünce. imkan varsa fanları yere üfürtün ya da makineyi yerden biraz yükseltin sorun çözülecektir. Hatta resim olursa daha kesin konuşabiliriz
bu değiniz doğruymuş alttaki fan güzel üflemiyormuş büyük fan aldım taktım nem olayı çözüldü tabanı hiç nem olmuyor nem ölçerde çok güzel çalışıyor büyük kap koydugumda nem 99 derecelere çıkıyor bende küçük tasta su koydum neredeyse çıkıma yakın yumurtalar yüzde yüz doluydu
fakat şöyle bişey oldu yunurtaları çıkıma yakın tabana koydun çok az çıkım oldu 30 da 5 tane gibi tabandaki fan çok üfleyip yumurtaları kuruttumu acaba diye şüpeleniyorum diger yumurtaları kırdık hepsi dolu tüylenmiş fakat hepsi içinde ölü çıktı sebebini bulamadı ne neden olmuş olabilir yardımcı olursanız sevinirim çıkıma yakın cevirme motoru arıza yaptı fakat onun bir sorun olacagını düşünmüyorum çünkü çıkıma yakın cevirme yapmasına dahi gerek yok deniliyor teşekkürler

ozkan1979 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön