View Single Post
Eski 13-02-2019, 09:01   #361
Sûz-i Dilârâ
Ağaç Dostu

Sûz-i Dilârâ's Avatar

Giriş Tarihi: 11-10-2007
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dumlupınar Mesajı Göster
Büyük emek verdiğiniz sayfaları geziyordum.Evde annem var.Anne ilmik mi ? İlmek mi dedim ? İlmek dedi.
Gerçekten ilmek ilmek emek.Büyük bir özen,çok detaylı bir düzen,tamamen profesyonel ve çok temiz bir yetiştirme ortamı...

Kardeşim sizi tebrik ediyorum.Tekrar tekrar emeklerinize sağlık...
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Dumlupınar Mesajı Göster
Bu arada annem 12 sayfadaki bütün fotoğrafları inceledi.Şaşkınlık içindeyim.Herkes sanat görsün diyor.Size çok selamları var...
Gürkan abicim, bir yandan utandım bir yandan şımardım Ne güzel sözler bunlar, çok teşekkür ederim, teyzemin ellerinden, yanaklarından öpüyorum, onlar bizim baş tacımız. Bir anneden övgüler almak benim için daha da mutluluk verici. Malum kolay beğenmezler (kendi annemden)

Bu lithopslar da teyzeme gelsin o zaman

(Frezyalarımı bu defa balkon sayfama ekleyeceğim)

Lithopsumun ağzı ayrılmadı bir türlü, içerideki yavru kuruyacak diye korkup elimle operasyon yapıp ağzını açtım yavru göründü.

Name:  IMG_4749.jpg
Views: 762
Size:  55.0 KB

Bu da kendi kendine bölünüp çoğalan lithopsum,
Name:  IMG_4751.jpg
Views: 786
Size:  46.0 KB

Üç yıldır benimle olan lithopsum, bu da bölünüyor içeride iki taneler fotoda görünmüyor.
Name:  IMG_4752.jpg
Views: 743
Size:  56.3 KB

Bu da geçen seneden bölünüp iki tane olan lithopsum.
Name:  IMG_4753.jpg
Views: 817
Size:  54.8 KB

Bu arada bir belgeselde denk gelmiştim G. Afrika'daki lithopslarla ilgiliydi. Toprak üzerinde quartz taşı (beyaz renk) varmış bu taşlar, güneş ışığını yansıtıp fazla ışığın ve ısının bitkilere zarar vermesini önlüyormuş. BUnu duyunca ben de biraz quartz taşı sipariş edip saksı diplerine yaydım. Gördüğünüz beyaz taşlar pomza değil, quartz taşı.

Sûz-i Dilârâ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön