Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi siflera12
Üslubun çok yanlış bunu elinden geldiğince düzeltmeye çalış , ve Allah herkesi eşit bir şekilde yaratmıştır kimse kimseden üstün değildir kendiminde sütten çıkma akkaşık olduğumu iddia etmedim
GM 5 Plus d cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
|
Hakkında savcılığa dilekçe vereceğimden emin olabilirsin
İlla dibini kökünü anlattıracaksın, nasıl örnekleyeyim demek istediğimi bilemedim şimdi...
Şimdi bak, yakın tarihte olan savaşlar konusu ile alakalı bir program izlemiştim, orada bir professörün yaptığı açıklamayı aktarırsam tam olarak içimden geçeni de sana anlatmış olacağım.
Professörün, yunan ve anadolu savaşını tarif etmeye çalışırken, toplumun, zikrettiği yaygın, yanlış bir mantık hatasını şu şekilde haykırışına dikkat çekmek isterim: '
şanlı anadolu ordusu yunanı mağlup etti naraları atanlar ne dediğinin farkında bile değildirler, yahu yunan ordusuna, farkında olmadan, saçma asılsız bir methiye yapılıyor', demişti, bana neden yunanı örnek gösteriyorsun yunan benim dengimmi? Burada yunanları aşağılamak gayesi yoktu... Savaş sanatı donanımı açısından var olan bir gerçeği dile getirmişti. Tam olarak demek istediğim buydu, mesela ruslar değilde, fransa almanya ingiltere örneğini vermiş olsaydın durum değişecekti.
Tuttun mevzuyu, ırkçılığa, yok meşrepçiliğe, yok hakir görmeye felan indirgediğim algısını ima edip yorumladın. Allah kalbine göre versin; yine de anlamıyorsan eğer... Bence mahsus yapıyorsun!
Kalite ölçütü ruslarmı, bir yemenli gelseydi ve kötü deseydi ne cevap verirdin acep? Tam olarak anlatmak istediğim şey buydu.
Kimseyi aşağılamıyorum, şu formata uygun olmayan açıklamaları beni kılıktan kılığa sokarak açıklatma gayretine soktuğun için seni kutluyorum. Üslup sorunu, sanırım sizdedir, ikincisi forumu böylesi bir konu değişikliğine sürükleyecek bir handikap başlangıcı da yapmanız ayrı bir gaflet. Sonrada işin içinden çıkamayınca yok konuyu kirletiyorsun der yine çamur atarsın, olmadı yazıları engelleyip bot atıp yok edersin, bunun gibi şeyler işte. Sanatınız insan delirtmek.