View Single Post
Eski 09-02-2019, 12:00   #772
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi TCM Mesajı Göster
Sizi bilmem de forum benim için dayanılmaz oldu artık. Emir eri miyim arkadaş ben.. ‘Paylaşacağın tohumları şuraya gir’, ‘şöyle gir, yok olmadı böyle gir’, ‘ev adresini gönder’, hadi bakalım ‘mail adresini de gönder’, ‘koş çabuk kargoya ver’, ‘sallanma hadiii acele et’…Bıktım da,(Karadenizli MODE ON) yaşım 50 ye az kalmış, sizinle mi uğraşayım bu yaştan sonra. Hadi bunları iyi kötü hallettik, @Lonicera diye biri dadandı iki yıldır. Neymiş böğürtlen fidesi gönderecekmiş, ahududu fidesi gönderecekmiş. Yav arkadaş istersem internetten bulurum ben bunları rahatlıkla, sıkıştırmaya ne gerek var. Al işte gönderdiği-Reuben yediveren böğürtlen fidesi 30 liraymış internette, dünyanın en iri böğürtleniymiş güya gönderdiği Karaka Black Böğürtleni, o da 35 lira işte. Güz zeytini - Heritage ahududu - Aronia – Frenk üzümü hep 20 şer lira…Saskatoonberry 40 lira… Bakın burası çok önemli (Damat MODE ON), Bayberry mi varmış neymiş nette aradım buralarda yok herhalde, bir yerde resmini satıyorlar sadece. Poşetten dikenli kabak gibi bi şey daha çıktı, mahsus bizi korkutmak için konmuş sanıp attım. Dikenli Rodos kabağıymış meğer. Bilmediğimiz şeyi ne yapalım gardaşııım (Dilberay MODE ON), zehirlenecez mi ne olacaz belli değil. En kötüsü bu kadarcık şeye 14 lira kargo parası verdim iyi mi, hepsini dışarıdan alsam kaç para tutacaktı ki zaten…(Çoğundan ikişer fide vardı, abooo yine 250-300 tutarmış be ya [Trakya MODE ON]) Neyse fideler geldi, koş bakalım torf getir, uç bakalım perlit getir, zıpla da yanmış keçi gübresi kap getir derken bardaklara sığmadı mı, sağda solda saksı ne varsa toparladık, 1,5 lt. lik su şişelerini kesip saksı yapıp diktik artık. Niye beni bu kadar uğraştırıyorsun kardeşim, sat forumda isteyen arkadaşlara…İşte böyle dün koooskoca 2 saatim rezil oldu dün, yeter, daral geldi gari (Ödemişli MODE ON) bu forumdan 20-25 yıla ayrılmayı düşünüyorum artık, veya 30…

CİDDİ MODE ON: @Lonicera size çok teşekkür ederim, Allah sizin gibilerin sayısını arttırsın…Hakkınızı helal edin bu arada, kargoyu alıp evde dikim öncesi kutuyu açtığımda o kadar güzel paketlenmişti ki hanım ‘kim göndermiş’ diye sorunca ‘bu kadarını ancak bir bayan yapabilir’ demiştim, hemcinslerim de yapabiliyormuş meğer, tekrar teşekkürler…

Eklenti 687001

Eklenti 687002

Eklenti 687003

Eklenti 687004

Mesajı okumaya başladığımda, bu ne ya... övüyor mu, dövüyor mu dedim şaşkın şaşkın okumaya devam ettim, sonra CİDDİ MODE ON u okuyunca mesele anlaşıldı Güle güle sağlıkla yetiştirin hepsini.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön