View Single Post
Eski 03-02-2019, 11:50   #406
malbman
Ağaç Dostu

malbman's Avatar

Giriş Tarihi: 25-04-2008
Bir takım aksilikler ve biraz da benim tembelliğim nedeniyle, tohumları paketlemeyi ancak bitirebildim. Bu yüzden çok özür dilerim.

Talepte bulunan her arkadaşın tohumlarını ayrıca tek bir torbada birleştirip, torbanın üzerine, içeriğinde yer alan tohum barkodlarını yapıştırdım. Bu sayede LojistikMerkezi gönüllüsü arkadaşlar, barkodları paketleri açmadan okutup ilgili bölüme atabilir diye düşündüm. Umarım işleyişte farklı bir gidiş olup, iş yükünü azaltmak isterken daha fazla iş yükü çıkarmamışımdır.
Name:  IMG_6864.JPG
Views: 450
Size:  37.2 KB

Ancak Sayın meminaydın ve adını şimdi hatırlayamadığım bir formudaşımızın istediği "MeyveliTepe turuncusu" domatese ait iki etiketi o hengamede kaybetmişim. O etiketler büyük torbanın üzerinde eksik kaldı ancak eksik olan etiketi torbanın içinde en üste koydum. Bu şekilde, LojistikMerkezi gönüllüsü forumdaşlar yine torbayı açmadan o etiketi okutabilecekler.

Burada okunmayıp gözden kaçma ihtimaline karşı, etiketi eksik olan torbalara ayrıca bir açıklama notu koyarak durumu orada da izah ettim.
Name:  IMG_6865.JPG
Views: 470
Size:  40.3 KB

En sonunda harf sırasına göre iki tane buzdolabı poşetine yerleştirdim

Name:  IMG_6866.JPG
Views: 474
Size:  27.1 KB

ve o torbaları da bu kutunun içine yerleştirdim. Umarım yeterince muntazam olmuştur.

Name:  IMG_6867.JPG
Views: 465
Size:  27.3 KB

Kutuyu yarın kargoya verceğim.

Düzenleyen malbman : 03-02-2019 saat 15:24 Neden: Yazım hatası
malbman Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön