View Single Post
Eski 17-01-2019, 13:05   #90
mertan
Ağaçsever
 
mertan's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-02-2018
Şehir: İSTANBUL
Mesajlar: 87
Pirinç suyunu yemekhaneden ayarladım aşçı sağ olsun O yüzden çok oldu. Fazlasını da atmaya kıyamadım. lactobacillus sıvısını tarla bitkilerinde kullanmak istiyorum yaklaşık 1 dönüm alanda 1 sezonda rahatlıkla tüketirim diye düşünüyorum.
Bu aşamada sulama konusunda oran ne olmalı ?
Kullanmadan önce melas/pekmezle aktif hale mi getirmem veya çoğaltmam gerek?
Mesela damlamadan 50 litre sulama yapmak istiyorum, bu karışımı nasıl hazırlamalıyım?

mertan Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön