View Single Post
Eski 26-10-2018, 11:19   #5836
övünç
Yeni Üye

Giriş Tarihi: 18-08-2011
Sayın lilium,
ben sizi çiçekci, fidancı diye biliyordum, avukatlık da yapmaya başlamışın; umarım diploman yeter.
Sanki yanımızda alışverişimize şahit olmuş gibi yazmışınız, ama herşeyden önce sparişle değil bizzat kendim gidip aldım. yani bodoslama sen dalmışın olayı bilip bilmeden. Verdiğiniz savaşı arif bey üzerinden vermeyin direk açık açık söyleseydin chandları neden kötüledin diye. ağır konuşmadım, benim paramı emeğimi, zamanımı çalan hırsızdır. Çok net söylüyorum. Genel bir olgudan bahsettim. üstüne alınan kimse ona söyledim, yani fidan satarak yalan yanlış bilgiler vererek insanları dolandıranlara.
chandlar kamandan da kötü, fernor işe yaramıyor. ısrarla para kazanmak için yalan yanlış bilgiler verenlerde hırsız. Bidaha söylüyorum ceviz sevda işi fidan satanların ki para sevdası, ceviz değil. Kim neyi satıyorsa, neyi üretiyorsa onu övüyor, sizin gibi. Sen benim neyi sevdiğimi sevmediğimi, benim neyi bildiğimi bilmediğimi yargılama hakkını nerden buldun. Haddini aşma, terbiye sınırları içinde kal.

Düzenleyen övünç : 26-10-2018 saat 12:53
övünç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön