View Single Post
Eski 21-09-2007, 09:41   #501
şükran ünal
Ağaç Dostu

şükran ünal's Avatar

Giriş Tarihi: 25-07-2007
Günaydınlar Nevsune Hanım, Hakan Bey ve diğer arkadaşlar,bu hafta tatil dönüşü masama oturup ilk yaptığım şey foruma girip gelişmelere bakmak oldu. Öncelikle Ankara Toplantısına katılamadığım için çok üzüldüm .Resimleri iyice inceledim. En çok Hakan Beyin oğlunu sevdim ,sakın başkaları alınmasın ,belki de benim iki kızımın olmasından olabilir . Gerçi ben bütün çocuklarla çok iyi diyalog kurarım ama çok akıllı ve uslu geldi bana..Yanılıyormuyum? Ayrıca bütün arkadaşların gönlünün zenginliği zaten yüzüne vurmuş onu sezdim hemen.Eee ortak ve sevilen konulara dalıncada vakit eminim su gibi gelip geçmiştir. gelelim brokolilere ..Nevsune Hnanımcığım benim ektiklerimde aynen sizin resimledikleriniz kadar oldular,dışarda ve pet şişeden yaptığım bardaktalar.Ben bunları saksılara alsam mı acaba bu cılız yapraklardanda o yapılı brokolileri üstünde hiç hayal edemiyorumki.. Hayırlısı bakalım..Birde boş balık kutusu vardı ona da yeniden bir demet taze nane alıpta eksem mi .naneyi çok ama çok severim.İnşallah şu küçücük balkonumu camla kapattırırımda bu bitkiler kışın ayvayı yemezler . Salonum küçücük zaten salon çiçekleri az bir güneş alan pencere önündeler naneyi maydonozuda evin içine koyamamki..Sevgiler hepinize..

şükran ünal Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön