View Single Post
Eski 04-09-2018, 18:34   #15
tarku
Ağaç Dostu

tarku's Avatar

Giriş Tarihi: 23-05-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi junior Mesajı Göster
şu bilgi doğru olabilir mi:

"""Solucanlarimiz tamamen safkan feideta dır. Kokon olarak Almanyadan gelmiş ve burda yetiştirilmiştir. Üreme hızları TR de satılan solucanların neredeyse iki katından fazladır."""

Kendi malını satmak için başka insanları karalıyor. Kokon olarak Almanyadan gelmiş. Peki gelen kokonların orijinal olduğunun garantisi nedir? Belki Almanyadan kokon gönderen kazıklamıştır. Türkiyedeki solucanların 2 katı üreme hızını nasıl ölçmüş? Kaç solucan çiftliğine gidip ölçüm yapmış.

Bir insan yükselmeye, ilerlemeye çalışmak yerine kendinden başkalarını aşağıya çekiyorsa sadece kendini kandırır.

Solucan işi henüz devlet tarafından kabul gören bir sektör değil. Gübre üretenlerde, solucan satanlar da bu işi belli bir yönetmelik dahilinde yapmıyorlar. Bu sebepten istedikleri kadar bol keseden sallayabilirler. İnternetten cep telefonu sipariş edip, salatalık alan insanların durumuna düşebilirsiniz. Çok fazla laf salatası yapanların sözlerine itibar etmeyin. Youtube'a girip, solucan besleme, mama hazırlama diye yazıp çıkan videoları izleyin. İçlerinden size uygun gelen birinden solucan alın. Fazla da düşünmeyin derim. Ben solucan aldığım kişinin üretim yerine gittim. Ondan sonra almaya karar verdim ve aldım. Bazı üreticiler yakın olduğunuz takdirde, adete bağlı olarak evinize kadar bile getirebilirler.

tarku Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön