View Single Post
Eski 01-09-2018, 17:27   #13
tarku
Ağaç Dostu

tarku's Avatar

Giriş Tarihi: 23-05-2010
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi junior Mesajı Göster
solucanların karşılaştırmalı tablosunu hazırlamış Kırmızı Solucan Çiftliği – Kırmızı Solucan Tür Tayini Danışmanlığı için Aradığınız Adres sitesinden buldum. andre solucan da ikinci sırada

https://i0.wp.com/kirmizisolucancift...size=790%2C319

Matematiğim pek iyi değildir ama Solucanların olgunlaşma sürelerine bakınca ve bunu yıl bazında üremeyle hesap edince andre daha hızlı çoğalırmış gibi geliyor. Listede solucanların yaşayabilmesi için gereken ısı aralıkları belirtilmiş ancak benim solucan aldığım kişi 2 sene önce -15 dereceye düşen sıcaklıkta (aramızdaki mesafe fazla olmadığı için o soğukları gördüğümüz kesindir) yığınların üzerinin buz tutmasına rağmen solucanların yaşamaya devam ettiklerini söyledi.
Fetita daha çok gübre yapabilir bunun aksini iddia edecek bilgim yok ancak yeni başlayan biri olarak, aldığım solucanların en kötü şartlarda bile yaşadığını rahatlıkla söyleyebilirim. Aynı şeyi fetita için söyleyebilecek biri var mı? Isıtma sistemi kurmadan kışın kırmızı Kaliforniya solucanlarını yaşatabilen var mı? Fetitadan yılda 10 ton gübre almaktansa, antreden 8 ton almaya razıyım. Isıtmayla falan uğraşacak vaktim yok.

Solucan aldığım kişinin videosu. İsterseniz telefonunu da verebilirim. Her türlü bilgiyi hiç sıkılmadan sorabilirsiniz ve her sorunuza açıklayıcı bilgiyi alabilirsiniz.

tarku Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön