View Single Post
Eski 22-08-2018, 21:31   #11
volvoxx4
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 06-04-2014
Şehir: istanbul
Mesajlar: 10
Sayın Ahmeter pazarlamıyorum. Biz derken evde ailemin bir kısmını kastetmiştim, kusura bakmayın tam ifade edemedim sanırım. Sadece 12 yıl boyunca sindirim rahtsızlıkları geçirip unu bıraktıktan sonra huzur bulmuş biriyim. Dediğim gibi karabuğday unu bazı migroslarda var. Onunla ilgili çeşitli tarifler internette mevcut. Ama pahalı ve zor bulunuyor. O yüzden pirinç unuyla ekmek yapıyoruz. Zaten çok aman aman lezzetli olduğunu söyleyemem. Ama glutenli ürün yiyemiyorum. Fikir vermek için yazmıştım. Ha bir de peynir altı suyu yerine ekşimiş yoğurt suyu da kulanılabilir belki. Ya da bunların hiçbiri olmadan da olur ben sadece ekstra lezzet ve hacim katar diye söylemiştim. Okuyunca bana da pazarlıyormuşum gbi geldi


Düzenleyen volvoxx4 : 22-08-2018 saat 22:05
volvoxx4 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön