View Single Post
Eski 01-07-2018, 21:47   #30
akçabardak
Ağaç Dostu

akçabardak's Avatar

Giriş Tarihi: 21-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi sevgihoca Mesajı Göster
Tüm resimler harika Sevgili Akçabardak.Cannalar ayrı güzel.Yüksük otları uzun olur değil mi?Küçük gibi göründü gözüme.Ben de Zengarden'den alayım diyorum.Her çiçeği fidanlıkta bulamıyorum.Maşallah torununuz ayrı bir harika.O da sizin gibi çiçekleri sevecek.Mahsullerinizi afiyetle yemek nasip olsun.Bizde bu yıl sadece çiçek var.Bir de fasülye diktim,o kadarcık.Sevgiler.
Teşekkür ederim sevgli sevgihoca, yüksük otlarını ben de yükseldiklerini düşünüyordum ama bendekiler çok fazla yükselmediler. 40-50 cm. gibi yükseldiler, keşke bütün renklerinden alsaymışım ben çok sevdim, eminim sizde çok seveceksiniz.

Torunum bile en çok onları beğendi, sanki çok anlarmış gibi sabah kalkar kalkmaz babaanne bu gün bahçe işlerimiz var mı diye soruyor, peşimden ayrılmıyor, dediğin gibi o da sevecek çiçekleri böcekleri. Sizin torununuz da epey büyümüştür, bir bakmışsınız o da sizin peşinizde gezmeye başlar, Allah sağlık sağlamlık versin çocuklarımıza ve torunlarımıza.

Bu sene sebze olarak bende çok az ektim ama güzel ürünler vermeye başlayınca daha bir heveslendim, havalar da bu aralar hem serin hem de yağışlı olunca şimdilik bitkiler canlı canlı, sıcaklar başlarsa o canlılık kalmaz, olduğu kadarıyla artık.
Sevgiyle sağlıkla kalın.

akçabardak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön